Weetjes (kerntemperatuur in graden)
Soort | Blue | Saignant | A Point | Bien Cuit |
Rundsvlees | 48-54 | 54-58 | 60-63 | 65-70 |
Kafsvlees | 48-54 | 54-58 | 60-63 | 65-70 |
Varkensvlees | – n.v.t. | – n.v.t. | 63-65 *haasje* | 65-70 |
Lamsvlees | 50-53 | 53-59 | 60-63 | 65-70 |
Gevogelte filet | – n.v.t. | – n.v.t. | 65-68 | 65-70 |
Gevogelte bout | – n.v.t. | – n.v.t. | 70-72 | 72-75 |
Eend filet | – n.v.t. | 55-58 | 65-70 | |
Wild | 58-62 | 62-68 | 68-70 | |
Vis | 56-62 (Roze bij de graat) | 62-68 | 68-70 | |
Zalm | 45-50 | 50-60 | 60-65 | |
Tonijn | 50 | |||
Kabeljauw | 60 |